marți, 24 iunie 2008

cornel cernoschi

UNIUNEA PERSOANELOR CARE NU VOTEAZA DIN ROMANIA si urmasul, urmasilor lui STEFAN CEL MARE

13 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=29316&type=show&item=102

cornel cernoschi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
cornel cernoschi spunea...

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=191000

cornel cernoschi spunea...

http://www.libertatea.ro/stire/vreau-biroul-lui-basescu-218958.html.

cornel cernoschi spunea...

http://www2.radioguerrilla.ro/guerrilla_player.php?file=cornel_cernoschi_cel_care_revendica_moldova_in_instanta.

cornel cernoschi spunea...

http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=35678

cornel cernoschi spunea...

CORNEL CERNOSCHI NEMURITORUL

Findca sunt foarte "modest" , vreau sa le dau o veste , tuturor celor care se trag din maimuta , poate , macar putin , se vor oftica . Dupa cum bine stiti sunt presedintele uniunii : UNIUNEA PERSOANELOR CARE NU VOTEAZA DIN ROMANIA , iar la data de 27.04.2007 , cand am infiintat aceasta uniune , fiindca nu exista nicaieri in lume o astfel , gen de uniune , rezulta ca sunt PRESEDINTELE MONDIAL AL CELOR CARE NU VOTEAZA . In Biblie , in Crez , scrie : " SI IARASI VA SA VINA CU SLAVA SI MARIRE SA JUDECE VII SI MORTII , A CARUI IMPARATIE NU VA AVEA SFARSIT" iar acel despre care se spunea , ca va sa vina , a venit deja , in persoana lui CORNEL CERNOSCHI , fiindca atat timp cat vor exista oameni pe acest PAMANT , vor exista si oameni care NU VOTEAZA , rezulta ca aceasta IMPARATIE , a celor care nu voteaza , nu va avea sfarsit , rezulta ca CORNEL CERNOSCHI ESTE NEMURITOR , fiindca oameniii isi vor aduce aminte de mine si peste 1 an si peste 1000 de ani si in veacul vecilor , deoarece CORNEL CERNOSCHI ESTE MEMBRUL FONDATOR al uniunii : UNIUNEA PERSOANELOR CARE NU VOTEAZA DIN ROMANIA .

Anonim spunea...

DISCRIMINAREA TINERILOR

Motivele discriminarii tinerilor, sunt urmatoarele :
-Incompetenta ,conducatorilor din aceasta tara . Nu inseamna , ca , daca unii , sunt prosti , s-au afirmat , au avut "succesuri" , dupa varsta de 35 ani , toti sunt prosti .
Articolul 37 , aliniatul (2) din Constitutia Romaniei , unde ne sunt impuse limite de varsta , fara a exista , un test sau studiu stiintific , care sa ateste ca o persoana cu cat este mai in varsta este mai inteleapta .
-Comform articolelor din Constitutia Romaniei : articolul 4, aliniatul (2) , orice persoana are dreptul la opinie ; articolul 16 , aliniatele (1) si (3) , orice persoana este egala , fara privilegii si fara discriminari ; articolul 30 , aliniatul (2) , cenzura de orice fel este interzisa ; articolul 49 , aliniatele (1) si (5) , autoritatile publice au obligatia sa contribuie la asigurarea conditiilor , pentru participarea tinerilor la viata politica a tarii , rezulta , ca , articolul 37 , aliniatul (2) , nu este compatibil , cu articolele enumerate anterior si trebuie , eliminat , din Constitutia Romaniei .

cornel cernoschi spunea...

MOTIVELE DISCRIMINARII 2

- STEFAN CEL MARE a condus MOLDOVA , inca de la varsta de 24 de ani si nu s-a plans nimeni , ca nu ar fi condus-o bine , sau ca nu ar fi avut varsta de 35 ani .
- Constitutia Romaniei , a fost votata in totalitatea sa si nu , fiecare articol in parte .
- Daca eu , candidez inainte de a fi implinit , varstele cerute de lege , la depunerea candidaturii , imi depun si Curiculum Vittae , iar oamenii pot vedea cati ani am iar ei vor considera daca merit sau nu increderea lor .

Anonim spunea...

bre, cernoschi, cauta-ti un psihiatru. ai probleme serioase la mansarda. auzi la el.... "aceasta IMPARATIE , a celor care nu voteaza , nu va avea sfarsit , rezulta ca CORNEL CERNOSCHI ESTE NEMURITOR , fiindca oameniii isi vor aduce aminte de mine si peste 1 an si peste 1000 de ani si in veacul vecilor". tu nu vezi ca rade lumea de ineptiile pe care le debitezi, urmas al lui muc cel mic ?

marcel hoara spunea...

bine,continua protestul noi te sustinem!

Anonim spunea...

Dl. Cernoschi. apreciez ceea ce faceti. intradevar. eu nu am fost la vot si sunt d'acord ca votul meu este al dumneavoastra. V-as fi votat chiar si daca ati fi participat! Ar trebui mediatizat mai mult acest caz. Puteti sa va publicati si CV-ul? Va multumesc si astept raspuns.

Cu respect,
Grigore Ilies

Anonim spunea...

no comment!!

cornel cernoschi

Despre mine

Fotografia mea
LUGOJ , jud . TIMIS, str. Nicolae Balcescu ; nr. 11 ; Bl. 11 ; sc. A ; ap. 5 ; et. 1 ; cod. 305500, Romania
PRESEDINTELE ROMANIEI